неділю, 19 червня 2022 р.

Сучасний тато : який він?

 

Наші батьки - найближчі до нас люди в усьому світі. Тато і мама - найперші слова, які в більшості ми  вимовляємо, коли вчимося розмовляти рідною мовою. Вони для нас одночасно і найбільша загадка, і найбільше відкриття. Свято батька, як і День матері, відзначається зараз у багатьох країнах, але є відносно молодим у нашій державі.

День батька в Україні є офіційно затвердженим святом з 2019 року, яке щорічно відзначатиметься у третю неділю червня. Це свято на честь усіх батьків, свято поваги та вдячності чоловікам, які піклуються про своїх дітей. Його заснували саме для того, щоб наші татусі усвідомили, як сильно вони впливають на власних дітей. 

Бути гарним батьком - найбільш відповідальна і потрібна робота в житті чоловіка. Стати прикладом для сина і добрим чарівником для доки. Навчити, розповісти, захистити, пояснити і зробити все з любов'ю і терпінням - таке може тільки справжній тато.

І сьогодні ми віддаємо шану чоловікові-батькові, оскільки він є основною повноцінної сім'ї і має глибокий вплив та значення для дитини протягом її життя.

Тож вітаємо достойних батьків, пишаємося ними і бажаємо щастя та здоров'я!

Немає коментарів:

Дописати коментар