четвер, 11 серпня 2022 р.

Міжнародний День Молоді

Щорічно 12 серпня в усьому світі відзначається Міжнародний День Молоді. Свято було встановлено Генеральною Асамблеєю ООН у грудні 1999 року за пропозицією Всесвітньої конференції міністрів у справах молоді. Вперше свято відзначили 12 серпня 2000 року.
Метою проведення цього свята є об'єднання молодих людей різних країн. Також в цей день прийнято приділяти особливу увагу різним проблемам молоді: працевлаштуванню, освіті, психологічним травмам і особливостям, поведінці в суспільстві, створенню сім'ї, молодим батькам. День Молоді - це справжнє свято творчості, натхнення, енергії, пізнання та самоствердження. Свято особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.
Юність і молодість - це час пошуків, відкриттів, реалізації найсміливіших сподівань, мрій і надій, пошуку свого життєвого шляху, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями та досягненнями.
З метою підтримки ініціативи молодіжних об’єднань та організацій, у світі та Україні щорічно відзначають День Молоді - свято творчості та натхнення, енергії та пристрасті, пізнання та самоствердження, кохання та романтики. До 2022 року День Молоді в Україні відзначався в останню неділю червня. Цього року свято  випало на 26 червня, проте президентом, з метою підтримки інтеграції української молоді до європейської спільноти, було змінено  дату святкування в Україні, перенісши її на 12 серпня, коли проводять Міжнародний День Молоді у всьому світі. Але привітати зайвий раз молодих українців зі святом не важко, що і було зроблено нами 26 червня. Нехай у молодого покоління легкими і широкими будуть життєві шляхи. Нехай будуть райдужними перспективи, а друзі залишаються вірними і надійними. 
                                                        
 

Немає коментарів:

Дописати коментар