середу, 3 червня 2020 р.

Всі барви дитинства

Юні читачі!
Пропонуємо вашій увазі книжки сучасних українських письменників з віртуальної книжкової виставки. Це веселі, серйозні та захоплюючі  історії про пригоди, мандри та навколишній світ. Ці книги дають можливість розуміння життя і всіх його складнощів, розкривають перед вами серця добрих людей.
Чи шкідливо ходити покрівлями гаражів?
Автор: М. Павленко
Видавництво: Грані-Т 
Рік: 2012
Сторінок: 72
Анотація: Книжка написана на життєвих враженнях письменниці, яка співчуває, та переймається героями – Ганусею і її братиком Ромчиком. Це звичайні-незвичайні діти, які є майже у кожному класі. Так, по дорозі до школи вони заглянуть під кожний камінчик і пообнімаються з кожним собакою чи котом, а дорогу додому скоротають по дахах гаражів. Про те, як проводять позашкільне дозвілля ці школярі та долають життєві труднощі ви прочитаєте в цій книзі.
Незламні мураші
Автор: Лариса Ніцой
Видавництво: САММІТ-КНИГА
Рік: 2017
Сторінок: 48
Анотація: Патріотична казка про національно-визвольну боротьбу. Читач відчує співпереживання та емоції до героїв що долають непрості ситуації і здобувають заслужені перемоги. Мова йде про мурах, дуже схожих на українців. Вони - добрі, працьовиті, живуть у  мирі. Та якось на них напали сусідні мурахі і зруйнували їх щасливе життя. Проте мурашиній народ вижене ворога з рідної землі.
Дике літо в Криму
Автор: Зірка Мензатюк
Видавництво: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА 
Рік: 2019
Сторінок: 128
Анотація: Це пригодницька гостросюжетна повість про «дикий» літній відпочинок на кримському узбережжі київської школярки Наталочки та її дружбу з татарськими ровесниками. Ця сповнена пригод, загадок, таємниць історія про захопливий пошук коштовного срібного пояса унікальної роботи, якій зник під час депортації татарського населення у1944 році. Повість пропагує національну толерантність.
Бухтик з тихого затону
Автор: Володимир Рутківський
Видавництво: А-БА-ГА-ЛА-МА-ГА
Рік: 2018
Сторінок: 238
Анотація: Ця книжка- захоплююча казкова повість лауреата Шевченківської премії Володимира Рутківського про зворушливу дружбу школярів Сергійка і Олі з дивовижним підводним створінням Бухтиком. Цей незвичайний герой просто приречений на читацьку любов і успіх.
Дивовижні пригоди Соні і Асі в Скандинавії
Автор: Петро Мельник
Видавництво: ІМЕКС-ЛТД
Рік: 2016 
Сторінок: 202
Анотація: Подорожуючи разом із Софійкою та її улюбленицею,  кішкою Асею, юні читачі мандруватимуть цікавим і неповторним світом, що оточує нас, дізнаються про кулінарні секрети народів Скандинавії, про цікаві історичні події. Пригоди у книжці  фантастичні, про те – засновані на реальних подіях. Юні мандрівниці зустрінуться з Тією, що має стати Матір’ю Смачних Страв і Запашних Ароматів, Чудернацьким Оленем, Директором Школи, Страшком і Багатьма іншими цікавими персонажами.

Я х трамвай + зоопарк
Автор: Кузякін К.
Видавництво: «ВІВАТ»
Рік: 2016
Сторінок:72
Анотація: Ця весела книга нікого не лишить байдужим. Читаючи її разом з батьками будете сміятися, як кажуть, до сліз. Письменник пропонує поринути до чудового світу дитинства, де завжди багато захоплюючих пригод! Де можна дружити навіть з грушею. Де хлопці носять вуса і закохуються. А головне- ніхто ніколи не сумує!
Бажаємо вам приємних та радісних мандрівок сторінками цих книжок!



Немає коментарів:

Дописати коментар