четвер, 24 жовтня 2019 р.

У вогні палала рідна Україна

75 років минуло з часу визволення України від німецько-фашистських загарбників. Ця дата залишиться найсвітлішим спомином у серці кожного громадянина України. Адже саме Україна зазнала найбільших жертв і руйнувань у страхітливій Другій світовій війні. Впродовж 1941-1944 років на території України відбулися битви за визволення Європи від фашизму.
В рамках відзначення цієї дати в бібліотеці пройшла година-реквієм "У вогні палала рідна Україна", на якій були присутні учні 7-А класу 166 школи. 
Бібліотекар розповіла присутнім про історичні події визволення України від нацистських окупантів у 1941-1944 роках. Вона зауважила, що у роки Другої світової війни Україна опинилася в епіцентрі жорстоких битв. Дітям показали справжні ордени і медалі, а також книги пам'яті України, в які назавжди вписані імена загиблих.
Проведений захід дав змогу підростаючому поколінню дізнатися багато цікавого, поринути у ті часи і події, які ми не маємо права забувати заради процвітання України та її мирного майбутнього.
 



Немає коментарів:

Дописати коментар