понеділок, 20 лютого 2017 р.

Їм у віках судилося безсмертя

Небесна сотня - безневинна жертва...
Бандитам не сховатись за хрестом
Отим хрестом, де їхня совість мертва
Зрікається і серцем і чолом...
У прощену неділю впала долу,
Простіть нас браття, миленькі простіть...
За Україну - зранену і голу...
За Вас не впала і за Вас стоїть!



Герої не вмирають!
Саме цими словами Україна проводжала в останню путь своїх синів та дочок. Тих, хто загинув за свою країну, за свій народ. Знову від нас пішли найкращі, ті, для кого справедливість, гідність, свобода України були не просто словами, а сенсом їх життя.
Історія України мала багато трагічних періодів. Коли свобода і навіть сам факт існування українського народу опинявся під загрозою. Але завжди в такі періоди найкращі сини і дочки України ставали на захист своєї землі, своєї держави, своїх співвітчизників.
В лютому 2014 року Майдан став символом боротьби, символом утвердження прагнень до європейських цінностей.І за цю боротьбу, за нашу з вами свободу й оновлення країни заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі. І більшість з них - молоді, сильні. Ті, хто лише починав жити...
У списку Небесної сотні українці віком від 17 до 73 років - студенти, архітектори, юристи, будівельники, вчителі, підприємці, художники, програмісти, журналісти.
Пам'ять про цих людей назавжди залишиться в наших душах і наших серцях.
Слава Героям!




Вшановуючи пам'ять Героїв Небесної сотні, в бібліотеці пройшла година пам'яті "У нашій пам'яті вони назавжди залишились".


Немає коментарів:

Дописати коментар