четвер, 28 квітня 2016 р.

Величне свято Воскресіння



Є багато свят, які люблять зустрічати українці.Але одним з головних є весняне свято - Великдень. Це світле і добре свято несе з собою віру, надію і любов. В даний час Пасха займає дуже важливе місце в житті багатьох людей.Ми повертаємося до наших витоків, до віри, і тому свято Пасхи для нас стає чимось більшим, ніж просто червоний день календаря.
У 2016 році Пасха припадає на 1 травня.
Великдень - день, у який християни святкують Воскресіння Ісуса Христа, що сталося на третій день по його смерті.Свято називають також Пасха.Воно є найважливішим християнським святом, яке виказує радість з приводу перемоги Божого Сина над Смертю та вічним Забуттям.У Воскресінні християни бачать підтвердження життя після смерті, що і є головним змістом святкування. 
В Україні це свято шанують і люблять.Немає родини, в якій на святковому столі не лежали б крашанки, писанки, паски, освячені в храмі.Гарний настрій, надія на краще, побажання добра і любові переповнюють всіх у цей день.
До цього свята в бібліотеці був оформлений народознавчий куточок "Величне свято Воскресіння"
Для учнів 4-го класу 166 школи було проведено урок народознавства "Світле свято Великоднє".
 

Найщиріші вітання з нагоди найбільшого християнського свята Воскресіння Христового!
Нехай  Ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, чисті, як Великодній рушник і веселі, як українські писанки. Хай малинові дзвони Великодня принесуть у Вашу оселю радість, віру, надію і любов.
Христос Воскрес!



Немає коментарів:

Дописати коментар