вівторок, 28 вересня 2021 р.

Загадки для юних географів-краєзнавців

Традиційно, 27 вересня відзначають Всесвітній день туризму. Цей день святкують не тільки ті, чиє життя безпосередньо пов’язане з валізою та дорогою, а й ті, хто любить дізнаватися нове, розширювати кругозір та подорожувати - любителі походів, наметів, автостопів, постійних вражень, шукачі пригод.
Свято встановлено Генеральною асамблеєю Всесвітньої туристичної організації в 1979 році з метою популяризації серед світової спільноти туристичної діяльності, підвищення рівня обізнаності про соціальну, культурну, політичну та економічну цінність туризму. В Україні це свято почали відзначати з 1998 року, головною метою якого є пропаганда туризму та інформативність населення про те, наскільки важливими є самі подорожі.
Долучитись до цього свята в бібліотеку завітали учні 5-6-х класів ліцею КПІ. Бібліотекар запропонувала взяти участь у розгадуванні краєзнавчої вікторини"Загадки для юних географів-краєзнавців". Діти із задоволенням дізналися про туризм із запитань вікторини, "зазирнули" у туристичний рюкзак для того, щоб дізнатися  його секрет, а також помандрували рідним Києвом і дізналися багато цікавого.

Немає коментарів:

Дописати коментар