середу, 26 вересня 2018 р.

День туризму - свято мандрівників

Свято любителів подорожей і працівників туристичної сфери відзначається щорічно 27 вересня.
Свято було засновано Всесвітньою туристською організацією для пропаганди туризму і розвитку міжнародних відносин в даній сфері. У 1979 році на Генеральній асамблеї організації в Торремоліно було прийнято рішення відзначати Міжнародний день туризму 27 вересня.
День туризму - свято тих, хто хоч раз вибирався з повсякденної суєти на відпочинок в незвідані місця і тих, хто робить цей відпочинок комфортним.
Подорожі дають нові емоції та враження, розширюють кругозір, дозволяючи дізнатися багато цікавого про культуру і природу різних країн і народів.
26 вересня в бібліотеці пройшла краєзнавча вікторина "Загадки для юних географів-краєзнавців"для учнів 2-В класу 149 школи. В ігровій формі бібліотекар провела бесіду-мандрівку "Ми - туристи", в якій ознайомила дітей з видами туристичних подорожей, законами вдалого походу та з обережним ставленням до навколишнього середовища. Діти із зацікавленістю відповідали на запитання вікторин - "Туристичний експрес. Подорож по Україні", "Секрет рюкзака", "Знавці погоди".
Знання та корисні поради, отримані дітьми під час заходу, навчать взаємопорозумінню, дружбі та креативному мисленню - так необхідних для юних туристів-краєзнавців.

Немає коментарів:

Дописати коментар